Kérdése van?

Hol találom meg Önöket?

Telephely és bemutató terem: 

2040 Budaörs Gyár u. 2., telephelyen belül Kertész Imre u. (2. porta felöl)

 

GPS: É47.465039 x K18.896417

Budapest felöl:

M1-M7 közös szakaszáról térjen rá az M1 autópályára, majd térjen le az első (14-es számú) kijáratnál.

Letéréskor balra az első lámpás kereszteződésig ahol ismét forduljon balra. 600-800 m után körforgalom, ahol az első kijáratnál térjen ki, majd 200 m után a következő körforgalom, ahol a második kijáratnál kell kijönni, elmegy a TREND2 áruház előtt és az első lehetőségnél balra kanyarodik. Ez a Budaörsi Ipartelep II. bejárata (sorompós bejárat-fehér portaépülettel). Ha bejött az első utcán (~ 50 m) balra kanyarodik (Kertész Imre u.) és 30 m-re megérkezik a raktáráruházunkba.

M0-ás autóút illetve Biatorbágy felöl:

Régi 1-es főúton Premier Outlet Center mellett elhalad az első körforgalomig. Körforgalom harmadik kijáratánál térjen ki, majd 200 m után a következő körforgalom, ahol a második kijáratnál kell kijönni, elmegy a TREND2 áruház előtt és az első lehetőségnél balra kanyarodik. Ez a Budaörsi Ipartelep II. bejárata (sorompós bejárat-fehér portaépülettel). Ha bejött az első utcán (~ 50 m) balra kanyarodik (Kertész Imre u.) és 30 m-re megérkezik a raktáráruházunkba.

 

Mi az üzlet pontos címe?

2040 Budaörs Gyár u. 2. (BITEP telep) , ipari parkon belül a Kertész Imre utcában talál meg minket.

 

Hogy vannak nyitva?

Nyitva tartásunk minden hétköznap H-CS 8-16 óra között, Pénteken hosszabb nyitva tartással 18 óráig állunk rendelkezésükre. Hétvégén zárva tartunk.

 

Kiszolgálnak kis megrendeléseket is?

Természetesen, igen. Ha Önnek csak egy darab polcra vagy alkatrészre van szüksége, akkor is hívjon bizalommal állunk rendelkezésére.

 

Kiszolgálnak magánszemélyeket is?

Természetesen, igen.

 

Mit jelent az, hogy csavarmentes, akasztós polc, csavarmentes salgó polc?

A polc és az oszlop kapcsolata nem csavaros, hanem az oszlopon lévő tartófülekre lehet a polcot felakasztani. A polc szintosztása 33 mm-enként állítható az oszlopon és egy polc beszerelése, átszerelése kevesebb, mint egy perc. A csavarmentes, akasztós salgó polc szerelése, átszerelése könnyű és nagyon gyors, teherbírása nagy, raktárkészletünkből azonnal elérhető és a piacon az egyik legolcsóbb megoldás.

 

Csak egy kis polcra van szükségem, a csavaros vagy csavarmentes polcot válasszam, melyik a jobb?

Javaslatunk a csavarmentes polc választása, ami olcsóbb is, nagyobb teherbírású is, jobban variálható és alakítható, és azonnal elvihető budaörsi raktáráruházunkból.

 

Mi a különbség a csavaros és a csavarmentes salgó polokc között?

A csavaros salgó polcnál a polc csavarokkal és sarokelemmel kerül rögzítésre a polchoz, a csavarmentes salgó polcnál az oszlopon lévő fülekre kell a polcot felhelyezni. A csavaros salgó polc esetén a polc a négy sarkán van rögzítve az oszlophoz, csavarmentes polc esetén egy-egy polctartó gerendát kell az oszlopra felrakni, amely gerenda felső nutjába kell polcpanelt behelyezni. Így csavarmentes salgó polc esetén a polcpanel teljes hosszában alá van támasztva, ezáltal a polcpanel merevítve van és nagyobb a polc teherbírása is.

A csavaros salgó polc teherbírása: 30-150 kg, míg a csavarmentes polc teherbírása: 130-650 kg.

A csavaros salgó polc elemek felületelehet horganyzott vagy festett, a csavarmentes polc kivitele sendzimír horganyzott, amely alkalmassá teszi a polcot, élelmiszer és gyógyszeripar számára is.

A csavaros salgó polc gyártóművi nyilatkozattal rendelkezik, míg a csavarmentes polc a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítésekkel.

A csavaros salgó polc elemek egy része raktárról elérhető,  de nagy részének gyártási ideje 3-7 munkanap. A csavarmentes polc állandó raktárkészlete ~100t, így az budaörsi raktárunkból szinte mindig elérhető.

A csavaros salgó polc elemekre 1 év garanciát, a csavarmentes polc elemekre 5 év garanciát vállalunk.

Mindent figyelembe véve a csavarmentes salgó polc azonnal elérhető, nagyobb teherbírású, könnyebben és gyorsabban szerelhető és állítható, raktárkészletről azonnal elérhető, 5 év garanciával rendelkezik, sokféle kiegészítővel akár később is bővíthető, nem utolsósorban olcsóbb!!!  mint a csavaros polc.

 

Milyen lehet a polc felülete? Festett vagy Horganyzott?

A csavaros salgó polc elemek kivitele lehet horganyzott vagy festett, a csavarmentes polc kivitele sendzimír horganyzott, amely alkalmassá teszi a polcot, élelmiszer és gyógyszeripar számára egyaránt.

 

Hogyan kaphatok Önöktől ajánlatot?

Ajánlatot kérhet telefonon, weboldalunk kitöltve az ajánlatkérő lapot, a polckalkulátor segítségével, e-mailen vagy akár személyesen budaörsi telephelyünkön ahol akár azonnal ki is tudjuk szolgálni Önt.

 

Milyen gyorsan kaphatom meg az ajánlatot a kért polcrendszerret?

Ajánlatkérését 24 órán belül feldolgozzuk, de célunk, hogy ajánlatunkat 8 órán belül megkapja tőlünk. (Egyedi polcrendszer esetén az ajánlatadási idő is változhat)

 

Milyen adatokra van szükség ahhoz, hogy meg tudják tervezni a polcokat?

kézipolc esetén négy adatra van csak szükségünk:

milyen mély legyen a polc? (32,40, 50, 60, 70, 80 cm)

milyen magas legyen a polc? (2,0 2,5 vagy 3,0 m magas)

hány polcszint legyen egymás felett?

milyen hosszú a sor (méterben) és hány darabra van szükség?

 

Vállalnak helyszíni felmérést, egyeztetést?

Igen vállalunk díjmentesen, kérem a részletekkel kapcsolatban keressen minket telefonon vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon, vagy e-mailen.

 

Milyen kiegészítők vannak a polcokhoz?

A csavarmentes salgó polc több kiegészítő elemmel rendelkezik, melyek akár később is bármikor telepíthetőek a már meglévő polcrendszerbe

a kiegészítő elemek a következők:

kihúzható zárható fiók

polcosztók

mélyített polc

címketartó

nyíló vagy tolóajtó

oldal és hátfalborítás

gördíthető alváz

 

Ha most elmegyek Önökhöz, akkor tudnak segíteni a polc kialakításában?

Természetesen, igen. Budaörsi telephelyünkön tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni az adott helyre leginkább megfelelő polcrendszert, amit akár azonnal el is vihet.

 

Elvihetem MOST a megrendelésem, ha az csavarmentes, akasztós salgó polc elemekből áll?

Igen, Csavarmentes polc elemekből állandó 80-100t raktárkészletünk van, így bizonyosan azonnal ki tudjuk szolgálni Önt.

 

Elvihetem MOST a megrendelésem, ha az csavaros salgó polc elemekből áll?

Csavaros salgó polc elemek egy része raktárkészletről elérhető. A raktáron nem lévő elemek gyártási ideje 3-7 munkanap.

 

Mi a rendelés menete, hogyan rendelhetek?

Megrendelését leadhatja személyesen, telefonon vagy e-mailen is. Ha megkapta írásos ajánlatunkat, akkor az a legegyszerűbb, ha válasz e-mailben küld egy megrendelést-megerősíti az ajánlat tartalmát, kérjük hivatkozzon az ajánlat iktatószámára. A megrendelés beérkezését követően tájékoztatjuk, mikor veheti át megrendelését budaörsi raktárunkban, vagy ha kiszállítást kért, akkor tájékozatjuk, hogy a futár mikor viszi Önnek a megrendelt polcelemeket. A megrendelt elemek fizetési többféle is lehet, pl.: előre utalás, készpénzes fizetés átvételkor és átutalás egyaránt. Fizetési módokról érdeklődjön az ajánlatadó kollégánktól.

 

Személyautóval el tudom vinni a megrendelésem?

Ez nagyban függ a megrendelt termékek mennyiségétől és méretétől, de általában az ajánlatadó kolléga pontosan meg tudja mondani, hogy az Ön megrendelése személyautóval elszállítható-e.

 

Milyen módon csomagolják be a polcelemeket?

A polcelemeket alkatrészekben adjuk át, védőfóliával csomagolva, igény esetén kartonpapír élvédő elemeket is alkalmazunk.

 

Tudnak segíteni az autóba történő bepakolásban?

Természetesen, igen. Raktáros kollégáink kézséggel segítenek a bepakolásba.

 

Milyen kedvezmények, akciók lehetségesek?

Akciós árlistánkat megtalálja weboldalunkon. További kedvezményekről, akciókról kérdezze kollégáinkat.

 

Ha valamit rosszul számoltam, akkor visszaveszik a fel nem használt polcelemeket?

A nálunk vásárolt, fel nem használt sérülésmentes polcelemeket visszavásároljuk, vagy igény esetén más méretű polcra cseréljük. Részletekért keresse kollégáinkat.

 

Vállalnak-e kiszállítást Vidékre, ha igen mennyibe kerül?

Igen vállalunk, futárszolgálattal, melynek pontos díját a szállítandó termék mennyisége , tömege és a szállítási cím határozza meg. Kérdezze kollégáinkat, akik pontos árat tudnak mondani az előbbiekben leírtak ismeretében.

 

Vállalnak-e kiszállítást Budapestre, ha igen mennyibe kerül?

Igen vállalunk, Budapestre szállítás díja 5.000 Ft+Áfa 1 raklap áru terjedelemig. Nagyobb mennyiség esetén keresse kollégáinkat a megadott telefonszámokon. Nagyobb mennyiség esetén kérdezze kollégáinkat.

 

Vállalnak helyszíni összeszerelést? Ha igen mennyibe kerül?

Igen vállalunk mind Budapesten, mind vidéken mind külföldön. A szerelés időpontja lehet hétköznap és hétvége egyaránt közösen megállapodott időpontban. A szerelési költséggel kapcsolatban keresse kollégáinkat a megadott telefonszámok valamelyikén.

 

Mennyi idő a megrendelés kiszállítása?

Csavarmentes salgó polc esetén a kiszállítás szinte azonnal megoldható (közösen megállapodott időpontban) általában másnapra szokták kérni a kiszállítást vagy egy adott napra.

Csavaros salgó polc esetében a kiviteltől (horganyzott vagy festett) függően 3-7 munkanap az általános szállítási határidő.

 

Milyen fizetési módok lehetségesek?

Készpénz, utánvét, előre utalás illetve megegyezés esetén utalás 8, 15 vagy 30 napra.

 

Milyen garanciát vállalnak a vásárolt termékekre?

Csavaros salgó polc esetén 1 év garancia.

Csavarmentese polc esetén 5 év garancia.

Mindkét esetben a garancia rendeltetésszerű használat esetén érvényes!